Skate4AIR 2024 gaat voor Zweden!

De 12e editie van Skate4AIR is dit jaar in Zweden. We schaatsen de Daylight Challenge én de Skate4AIR Tvåhundra (200km) op de Botnische Golf in Luleå. Deze editie organiseert Skate4AIR de Classic niet op de Weissensee in Oostenrijk maar gaan we voor Luleå, een locatie in het hoge Noorden van Zweden met een hoge mate van ijszekerheid. Het ijs waarop de marathonschaatsers een week daarvoor hun Grand Prix wedstrijden hebben gereden.

Met Skate4AIR 2024 naar Zweden?

Op vrijdag 1 maart 2024 staan de deelnemers van de Skate4AIR Skate4AIR Daylight Challenge en de Tvåhundra (200km) tegelijk aan de start. Tussen zonsopgang en zonsondergang gaan zij zoveel mogelijk kilometers maken. Wie haalt die 200 kilometer? Misschien jij wel!  

Programma

Nieuwsgierig naar het volledige programma van Skate4AIR 2024 in Zweden? Lees meer op de deelname info pagina via onderstaande button.

Deelname info

Schrijf je snel in!

Het aantal vliegtickets is beperkt en de verdeling van de beschikbare vliegtickets zal worden gedaan op basis van de volgorde van inschrijving. Uiteraard houden wij zo veel als mogelijk rekening met jouw voorkeur. Wil je dus zeker zijn van deelname aan Skate4AIR 2024, dan moet je er op tijd bij zijn.

Schrijf je in!

Kom naar de 2e Skate4AIR clinic

Ben jij nieuwsgierig naar Skate4AIR en wil je kennis met ons maken? Kom naar de 2e clinic op de Vechtsebanen in Utrecht op zondag 4 februari 2024. Tussen 11.00 – 16.30 uur zetten wij samen met de deelnemers de puntjes op de i in de voorbereiding op de tocht in Zweden. We vertellen meer over het programma, de reis, het verblijf en de omstandigheiden in Luleå en we nemen je mee in diverse praktische zaken. Natuurlijk gaan we weer met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Interesse? Schrijf je via de button hieronder in voor de clinic. 

Meld je aan voor de clinic

Bekijk hieronder de video's voor een impressie van de Skate4AIR Daylight Challenge 2020 in Luleå. 

     

 

Grenzen verleggen sinds 2010 

Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. We zijn al 11 keer naar Oostenrijk geweest en gaan nu voor de 5e keer naar Zweden. Als organisatie hebben wij één doel: een fantastisch schaatsevenement organiseren waarmee we ons volledig inzetten voor mensen met taaislijmziekte. 

Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 125.000 (18%)
Bekijk alle

Dit is je kans! Schrijf je nu in, kom in beweging en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

Inschrijven
Bekijk alle

Kick-off editie 12

21-09-2023 | 14:19 De Kick-off van de 12e editie van Skate4AIR was geslaagd! Vanuit het hele land verzamelden 40 enthousiaste deelnemers zich om samen het nieuwe seizoen van Skate4AIR af te trappen. De dag begon met een warm welkom en weerzien van nieuwe en bekende gezichten.  Na een ontvangst met koffie en Skate4AIR cake, trapte voorzitter Jennifer Meerburg de Kick-off af en introduceerde de organisatie en het bestuur. Onze energieke ambassadeur Jochem Uytdehaage nam ons vervolgens mee in het programma van de dag en onze plannen voor de 12e editie van Skate4AIR en ons 1e Gravel4AIR event. Na enkele instructies van Sven van MTB-Rental en Peter Jongejans van onze partner Duosport werd het tijd om in beweging te komen! Op De Woensberg werden gravelskills aangeleerd en over de bemodderde wegen van de Gooise Heide werd in het wiel van Jochem een ronde gereden. Op hetzelfde moment maakten de schaatsers kennis met elkaar in een warming up met schaatssprongen en balansoefeningen. Wij zijn klaar voor de start van het schaats- en gravelseizoen. Jullie hopelijk ook! Bekijk voor een impressie van de Kick-off de beelden van onze fotograaf Henk Jan via de button hieronder. Foto's Kick-off      
Lees meer
Bekijk alle
€ 30

André

04-12-2023 | 21:36 Aan: AEW 2024: Let's get it Daan!