Deelname

De Skate4AIR Daylight Challenge en de Skate4AIR Tvåhundra (200km) worden op dezelfde dag op vrijdag 1 maart 2024 georganiseerd op de Botnische Golf in Luleå. Een prachtige locatie met een hoge mate van ijszekerheid. Op D-Day staan de deelnemers van beide tochten tegelijk aan de start om tussen zonsopgang en zonsondergang zoveel mogelijk kilometers te maken en mogelijk zelfs het doel van 200 kilometer te behalen.

Nieuwsgierig naar Skate4AIR 2024 in Zweden? Klik voor meer informatie over het verblijf, de reis, het programma en de daarbij behorende kosten op onderstaande button. 

Skate4AIR 2024

 

Schrijf je in voor de 2e Skate4AIR clinic! 

Op zondag 5 november heeft de eerste clinic op de Vechtsebanen in Utrecht plaatsgevonden. Op zondag 4 februari 2024 staat de tweede clinic op de Vechtsebanen op de agenda. Tussen 11.00 – 16.30 uur zetten wij samen met de deelnemers de puntjes op de i in de voorbereiding op de tocht in Zweden. We vertellen meer over het programma, de reis, het verblijf en de omstandigheiden in Luleå en we nemen je mee in diverse praktische zaken. Natuurlijk gaan we weer met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Interesse? Schrijf je via de button hieronder in en bekijk daar het programma van de clinic. 

Meld je aan voor de clinic

 

Voor de eerste keer mee met Skate4AIR?

Ga jij voor het eerst mee met Skate4AIR? Dan krijg je ook een Skate4AIR kledingpakket. Zodra je je inschrijft voor Skate4AIR, ontvang je van ons meer informatie hierover. De kosten voor het Skate4AIR pakket bedragen €130 (en maakt onderdeel uit van het inschrijfgeld) en bestaat uit een salopette, schaatsjack en muts. 

 

Speciaal voor Skate4AIR deelnemers: 20% korting op Duosport schaatscursus 

Als deelnemer van Skate4AIR krijg je 20% korting op een schaatscursus van onze Partner om je goed voor te bereiden en je schaatstechniek te verbeteren. Wil je hier gebruik van maken? Bekijk op de website welke cursus jouw voorkeur heeft en stuur een mail naar info@duosport.nl t.a.v. Chris van Saaze met de gewenste dag, tijd, locatie en vermeld dat je deelneemt aan Skate4AIR.