Deelname

De Skate4AIR Daylight Challenge en de Skate4AIR Tvåhundra (200km) worden op dezelfde dag op vrijdag 1 maart 2024 georganiseerd op de Botnische Golf in Luleå. Een prachtige locatie met een hoge mate van ijszekerheid. Op D-Day staan de deelnemers van beide tochten tegelijk aan de start om tussen zonsopgang en zonsondergang zoveel mogelijk kilometers te maken en mogelijk zelfs het doel van 200 kilometer te behalen.

Nieuwsgierig naar Skate4AIR 2024 in Zweden? Klik voor meer informatie over het verblijf, de reis, het programma en de daarbij behorende kosten op onderstaande button. 

 

Early bird actie

Voor de snelle beslisser hebben we een speciale actie! Schrijf jij je voor 1 september in voor Skate4AIR 2024 en dan mag je kosteloos deelnemen aan de Skate4AIR Kick-off op zondag 17 september.

 

Skate4AIR 2024

 

Voor de eerste keer mee met Skate4AIR?

Ga jij voor het eerst mee met Skate4AIR? Dan krijg je ook een Skate4AIR kledingpakket. Zodra je je inschrijft voor Skate4AIR, ontvang je van ons meer informatie hierover. De kosten voor het Skate4AIR pakket bedragen €130 (en maakt onderdeel uit van het inschrijfgeld) en bestaat uit een salopette, schaatsjack en muts. 

 

Speciaal voor Skate4AIR deelnemers: 20% korting op Duosport schaatscursus 

Als deelnemer van Skate4AIR krijg je 20% korting op een schaatscursus van onze Partner om je goed voor te bereiden en je schaatstechniek te verbeteren. Wil je hier gebruik van maken? Bekijk op de website welke cursus jouw voorkeur heeft en stuur een mail naar info@duosport.nl t.a.v. Chris van Saaze met de gewenste dag, tijd, locatie en vermeld dat je deelneemt aan Skate4AIR.