Meedoen aan Skate4AIR 2025?

De inschrijving van Skate4AIR 2025 is nu geopend! Via onderstaande link kun je een actiepagina aanmaken zodat je zeker bent van deelname en op de hoogte wordt gehouden van alle ins en outs over de 13e editie van Skate4AIR. 

Skate4AIR 2025 vindt in Zweden plaats. We schaatsen de Daylight Challenge én de Skate4AIR Tvåhundra (200km) op de Botnische Golf in Luleå, een locatie in het hoge Noorden van Zweden met een hoge mate van ijszekerheid. Het ijs waarop de marathonschaatsers in dezelfde week hun Grand Prix wedstrijden rijden. 

Inschrijving Skate4AIR Zweden 2025

 

Wil jij op een andere manier voor Skate4AIR schaatsen en je inzetten tegen taaislijmziekte? Dat kan, waar en wanneer jij maar wil. Op de schaatsbaan, in Oostenrijk tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee of deze winter misschien wel op natuurijs. Het maakt niet uit waar je schaatst, het gaat erom dat jij in beweging komt om geld op te halen voor onderzoek. Het is mogelijk om (kostenloos) een actiepagina aan te maken.

 

De aftermovie van de 12e Skate4AIR editie!

Wat een avontuur. Op vrijdag 1 maart om 5.55 uur klonk het startschot van de Daylight Challenge en Tvåhundra. Bekijk de video voor een impressie van de tocht in Luleå, de uitdagende omstandigheden en de fantastische prestaties van de deelnemers. 
 
Met heel veel dank aan Renz Rotteveel! 
 

Bekijk meer mooie beelden van de deelnemers, vrijwilligers en ons Zweedse avontuur via de Skate4AIR live pagina. 

live.skate4air.nl

Bekijk hieronder de video's voor een impressie van de Skate4AIR Daylight Challenge 2020 in Luleå. 

     

 

Grenzen verleggen sinds 2010 

Sinds 2010 organiseren we uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. We zijn al 11 keer naar Oostenrijk geweest en gaan nu voor de 5e keer naar Zweden. Als organisatie hebben wij één doel: een fantastisch schaatsevenement organiseren waarmee we ons volledig inzetten voor mensen met taaislijmziekte. 

Zo ondersteunen we baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tegen taaislijmziekte om onze droom te realiseren: genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Samen maken we het mogelijk en blijven we slagen maken. Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 135.000 (100%)
Bekijk alle
Skate4AIR 2025 Altijd al gedroomd om te schaatsen in Zweden en de marathonschaatsers aan te moedigen tijdens de Grand Prix? Verleg je grenzen en schaats zoveel mogelijk kilometers van zonsopkomst tot zonsondergang of ga je voor de Tvåhundra (200 kilometer)? Daag jezelf uit en haal geld op voor onderzoek tegen taaislijmziekte! Op donderdag 20 februari 2025 gaan we de uitdaging aan in het Zweedse Luleå. We schaatsen op de Botnische Golf in het noorden van Zweden. Trotseer jij samen met ambassadeur Jochem Uytdehaage het natuurijs van Luleå? Het ijs waarop de marathonschaatsers in dezelfde week hun Grand Prix wedstrijden schaatsen. Data: maandag 17 februari of dinsdag 18 februari - zaterdag 22 februari 2025. Schrijf je hier meteen in om zeker te zijn van deelname. Meer informatie over de kosten en het programma volgt.    Bekijk hieronder de aftermovie van Skate4AIR editie 12.     
Bekijk alle

Dit is je kans! Schrijf je nu in, kom in beweging en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

Inschrijven
Bekijk alle

Terugblik Skate4AIR Clinic #2

09-02-2024 | 10:59 De Skate4AIR Daylight Challenge in Zweden komt steeds dichterbij en ook bij ons begint het behoorlijk te kriebelen. Nog 21 nachten slapen en dan is het zover: Skate4AIR D-Day! Zondag 4 februari kwamen bijna alle deelnemers, vrijwilligers en crewleden voor de laatste keer bij elkaar tijdens de Skate4AIR clinic op de Vechtsebanen. Een mooie groep, klaar voor het Zweedse avontuur! Bekijk de terugblik van de 2e Skate4AIR clinic! Fotograaf: Henk Jan Kerkhoff Bekijk hier de foto's
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Herman

18-07-2024 | 12:31 Aan: Voor een goed doel naar de 10!