Skate4AIR 2024 gaat voor Zweden!

02-08-2023 | 19:57

De 12e editie van Skate4AIR is dit jaar in Zweden. We schaatsen de Daylight Challenge én de Skate4AIR Tvåhundra (200km) op de Botnische Golf in Luleå. Deze editie organiseert Skate4AIR de Classic niet op de Weissensee in Oostenrijk maar gaan we voor Luleå, een locatie in het hoge Noorden van Zweden met een hoge mate van ijszekerheid. Het ijs waarop de marathonschaatsers een week daarvoor hun Grand Prix wedstrijden hebben gereden.

 

De inschrijving is nu geopend voor Skate4AIR 2024! 

Op vrijdag 1 maart 2024 staan de deelnemers van de Skate4AIR Tvåhundra (200km) en de Skate4AIR Daylight Challenge tegelijk aan de start. Tussen zonsopgang en zonsondergang gaan zij zoveel mogelijk kilometers maken. Wie haalt die 200 kilometer? Misschien jij wel!  

Programma

Nieuwsgierig naar het volledige programma van Skate4AIR 2024 in Zweden? Lees meer op de deelname info pagina via onderstaande button.

Deelname info

 

Schrijf je snel in!

Het aantal vliegtickets is beperkt en de verdeling van de beschikbare vliegtickets zal worden gedaan op basis van de volgorde van inschrijving. Uiteraard houden wij zo veel als mogelijk rekening met jouw voorkeur. Wil je dus zeker zijn van deelname aan Skate4AIR 2024, dan moet je er op tijd bij zijn.

 

Early bird actie: voor de snelle beslisser hebben we een speciale actie! Schrijf jij je voor 1 september en dan mag je kosteloos deelnemen aan de Skate4AIR Kick-off zondag 17 september.  

 

Schrijf je nu in!