Terugblik Skate4AIR clinic #1

10-11-2022 | 10:38

De eerste Skate4AIR clinic zit erop! Ruim 80 enthousiastelingen in geel-zwarte pakken waren aanwezig en wat hebben we genoten. Met bijna 50 (!) nieuwe deelnemers, trouwe Skate4AIR gedienden en supporters was het een dag van herkenning, ontmoeting en enthousiasme. Deze dag had een speciaal tintje na twee jaar niet schaatsen met elkaar.

 

Na een warm ontvangst, trapte onze energieke ambassadeur Jochem Uytdehaage de clinic af. Met een lach en een traan blikte hij terug op de hoogte- en dieptepunten van Skate4AIR. We keken vooral ook vooruit. Onze kersverse voorzitter, Jennifer Meerburg, vertelde gepassioneerd over onze droom: genezing van taaislijmziekte en onderzoeker Juliet Lefferts, onderdeel van het onderzoeksteam van het UMC Utrecht, legde haarfijn uit waar de opbrengst van deze editie naartoe gaat.

Doel 2023

 

Na enkele instructies van onze trouwe partner Duosport, gingen we het ijs op! Na een paar uurtjes flink zweten, kregen alle deelnemers de nodige sponsortips, terwijl zij genoten van een welverdiend broodje Knak.

 

Op naar de 2e clinic en de 100 deelnemers!

 

Nieuwsgierig naar de beelden? Bekijk hier de foto's van fotograaf Henk Jan Kerkhoff!