Skate4AIR Daylight Challenge doorgeschoven naar 2024

05-10-2022 | 16:52

De Skate4AIR Daylight Challenge wordt doorgeschoven naar 2024. Dat heeft het Skate4AIR bestuur in overleg met de organisatie besloten. Natuurlijk blijven we slagen maken! Want de noodzaak om geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte is nog altijd belangrijk.

 

Te veel onzekerheden

De roerige tijd waarin we leven is de reden voor dit besluit. Het organiseren van een evenement als de Skate4AIR Daylight Challenge in Zweden is een enorme onderneming. Daarvoor zijn er nu te veel onzekerheden. Vanwege de hoge inflatie, maar ook op het vlak van reizen en transport. Als stichting met beperkte financiële middelen, kunnen wij geen grote risico’s nemen.

 

Skate4AIR Classic 2023 gaat door

De komende periode staat voor ons volledig in het teken van Skate4AIR Classic 2023: dé Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Met deze 11e editie doen nu al bijna 60 deelnemers mee. Daarmee zijn we hard op weg om weer een fantastisch resultaat neer te zetten! Daarnaast kunnen de thuisblijvers hun steentje bijdragen met een spectaculaire ‘Home D-Day'. Hiermee brengen we zoveel mogelijk mensen in beweging en belonen natuurlijk hun zuurverdiende kilometers.

 

Het nieuwe Skate4AIR seizoen is geopend. We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te zien!

 

Schrijf je hier in voor de classic