Trainingsagenda

Samen trainen is het leukst! Naast de Skate4AIR clinics prikken we diverse momenten om kilometers te maken, de benen te trainen en jullie van extra informatie te voorzien. 

 

Meld je hier aan voor de online Tips & Tricks avond van Skate4AIR

Meld je hier aan voor de Skate4AIR trainingsmomenten

 

Skate4AIR trainingsmomenten

We hebben, naast de clinic op 18 februari, 2 Skate4AIR trainingsmomenten gepland om samen met elkaar te trainen. Bij het trainingsmoment zijn voor de 3 verschillende niveaus Duosport instructeurs aanwezig om te schaatsen op een bepaald tempo. Hieronder vind je de verschillende niveau's en de bijbehorende groepen. Zo kan jij extra trainen door in een treintje rondjes te rijden op jouw snelheid ter voorbereiding op de Skate4AIR Classic. We horen graag of je hierbij aanwezig bent, dus meld je aan via dit formulier. Let op: je regelt zelf het entreeticket voor de schaatsbaan. 

Niveau 1: (7 en ) 8 uur groep

Niveau 2: 9 en 10 uur groep

Niveau 3: 11 uur groep

 

Buffelavonden

Een buffelavond is de ideale training voor de Skate4AIR Classic. Gedurende de buffelavond ga je op tempo rondjes rijden en kilometers maken. Bekijk de video hieronder om een impressie te krijgen van een buffelavond. Op de website van Duosport vind je een overzicht met de buffelavonden op de diverse schaatsbanen.