Skate4AIR 2024

programma kosten veelgestelde vragen deelnemersreglement

 

Ga jij de uitdaging aan met Skate4AIR? Verleg je grenzen en schaats 200 kilometer of zoveel mogelijk kilometers van zonsopkomst tot zonsondergang. Daag jezelf uit en en haal geld op voor onderzoek tegen taaislijmziekte! Op vrijdag 1 maart 2024 gaan we de uitdaging aan in het Zweedse Luleå. We schaatsen op de Botnische Golf in het noorden van Zweden. Het ijs waarop de marathonschaatsers een week daarvoor hun Grand Prix wedstrijden hebben gereden.

 

Wat ga je doen met Skate4AIR 2024?

 

    

Trotseer jij samen met ambassadeur Jochem Uytdehaage het natuurijs van Luleå? Lees snel meer via bovenstaande buttons of schrijf je in. 

Schrijf je in!

 

Agenda

 

Schaatsclinics

Op zondag 5 november 2023 heeft de eerste clinic op de Vechtsebanen in Utrecht plaatsgevonden. Op zondag 4 februari 2024 staat de tweede clinic op de Vechtsebanen op de agenda. Tussen 11.00 – 16.30 uur zetten wij samen met de deelnemers de puntjes op de i in de voorbereiding op de tocht in Zweden. We vertellen meer over het programma, de reis, het verblijf en de omstandigheiden in Luleå en we nemen je mee in diverse praktische zaken. Natuurlijk gaan we weer met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Schrijf je via onderstaande button in voor de clinic. 

Schrijf je in voor de clinic

 

Online informatie bijeenkomst voor alle deelnemers - maandag 11 december

Op maandag 11 december van 20.00 - 21.00 uur vindt een online informatie bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond vertellen wij meer over de voorbereiding op de tocht in Zweden en kan je vragen stellen over sponsorwerving, training, materiaal, kleding, het programma en reis & verblijf in Luleå. Fred Geers van Natuurijswijzer sluit aan om tips  te geven over het Zweedse ijs en de noordelijke omstandigheden. Aanmelden kan via de button hieronder. Je ontvangt na aanmelding via de mail de uitnodiging voor de online meeting (via Teams).

Aanmelden

 

Nieuwsgierig naar de laatste editie van de Skate4AIR Daylight Challenge? Bekijk de aftermovie van 2020!