Skate4AIR 2024

programma kosten veelgestelde vragen deelnemersreglement

 

Ga jij de uitdaging aan met Skate4AIR? Verleg je grenzen en schaats 200 kilometer of zoveel mogelijk kilometers van zonsopkomst tot zonsondergang. Daag jezelf uit en en haal geld op voor onderzoek tegen taaislijmziekte! Op vrijdag 1 maart 2024 gaan we de uitdaging aan in het Zweedse Luleå. We schaatsen op de Botnische Golf in het noorden van Zweden. Het ijs waarop de marathonschaatsers een week daarvoor hun Grand Prix wedstrijden hebben gereden.

 

Wat ga je doen met Skate4AIR 2024?

 

    

Trotseer jij samen met ambassadeur Jochem Uytdehaage het natuurijs van Luleå? Lees snel meer via bovenstaande buttons of schrijf je in. 

Schrijf je in!

 

Agenda

 

Schaatsclinics - zondag 5 november 2023 en zondag 4 februari 2024

Op zondag 5 november 2023 en zondag 4 februari 2024 staan de schaatsclinics op de Vechtsebanen in Utrecht op de agenda. Tussen 11.00 – 16.30 uur vertellen wij meer over de Skate4AIR 2024, het doel waar we voor schaatsen, het programma in Zweden, nemen we je mee in diverse praktische zaken en gaan we natuurlijk met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Schrijf je via deze link in en bekijk het programma van de eerste clinic. 

 

Online informatie bijeenkomst voor alle deelnemers - maandag 11 december

Op maandag 11 december van 20.00 - 21.30 uur vindt een online informatie bijeenkomst plaats. Hier voorzien we de deelnemers van tips omtrent sponsorwerving en trainen en geven we andere relevante informatie. Met als doel om je als deelnemer te helpen je optimaal voor te bereiden op de tocht en natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen. Ook is het de gelegenheid om jouw vragen aan de organisatie te stellen. Je ontvangt via de mail de uitnodiging voor de online meeting, zodat je altijd last minute kan aanhaken.

 

Nieuwsgierig naar de laatste editie van de Skate4AIR Daylight Challenge? Bekijk de aftermovie van 2020!