Classic 2024

programma kosten vrijwilliger deelname CF FAQ

 

Meedoen aan de Skate4AIR Classic en 200 kilometer schaatsen? We gaan niet meer schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk, maar de uitdaging wordt gereden op de Botnische Golf in Luleå. Op vrijdag 1 maart 2024 gaan we hier de 12e editie van de Skate4AIR Classic schaatsen, want in Luleå heb je de grootste ijszekerheid om de tocht te voltooien. Hier verleggen we onze grenzen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Zo komen we een stap dichterbij onze droom: genezing van taaislijmziekte! 

 

Wat ga je doen met de Skate4AIR Classic?

  • Van dinsdag 27 of woensdag 28 februari tot zondag 3 maart
  • 100, 150 of 200 km (of een kortere afstand) schaatsen op de Botnische Golf in Luleå
  • Geld inzamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Wij gaan voor genezing! 
  • 2 schaatsclinics en een online informatie bijeenkomst ter voorbereiding op de Skate4AIR Classic
  • Professionele begeleiding van Duosport om jouw doelen te behalen
  • Top verzorgd verblijf en verzorging tijdens de tocht
  • Inschrijven als individu of als team
  • Minimumbedrag van €750,- sponsorgeld ophalen (per persoon) 
  • 1e keer mee? Bij inschrijving ontvang je een origineel Skate4AIR schaatstenue.

Ga jij samen met Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en 100 andere schaatsers de ultieme uitdaging aan? Lees snel meer via de gele buttons bovenaan de pagina en het Deelnemersreglement rechts van de pagina. 

 

Online informatie bijeenkomst voor alle deelnemers - maandag 12 december

Op maandag 12 december van 20.00 - 21.30 uur vindt een online informatie bijeenkomst plaats. Hier voorzien we de deelnemers van tips & tricks omtrent sponsorwerving en trainen en geven we andere relevante informatie. Met als doel om je als deelnemer te helpen je optimaal voor te bereiden op de tocht en natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen. Ook is het de gelegenheid om jouw vragen aan de organisatie te stellen. Je ontvangt via de mail de uitnodiging voor de online meeting, zodat je altijd last minute kan aanhaken.

 

Schaatsclinic - zondag 5 november 

Op zondag 5 november staat de eerste schaatsclinic op de Vechtsebanen in Utrecht op de agenda. Tussen 11.00 – 16.30 uur vertellen wij meer over de Skate4AIR Classic 2024, het programma in Zweden, de laatste praktische zaken en gaan we natuurlijk met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport. Meer informatie over het programma en het aanmelden voor de clinic ontvang je via onze nieuwsbrief.

Nieuwsgierig naar de laatste editie van Skate4AIR? Bekijk de aftermovie van 2020!

 

Deelnemersreglement 2023 Bekijk