Classic 2023

programma kosten vrijwilliger deelname CF FAQ

 

Meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht en 200 kilometer schaatsen op Weissensee in Oostenrijk. Dat is de Skate4AIR Classic! Na twee bewogen jaren staan we te popelen om samen met alle deelnemers op het ijs te staan. Op dinsdag 24 januari 2023 gaan we voor de 11e keer schaatsen op de Weissensee. Om onze grenzen te verleggen en geld in te zamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Zo komen we een stap dichterbij onze droom: genezing van taaislijmziekte! 

 

Wat ga je doen met de Skate4AIR Classic?

  • Van zondag 22 januari tot woensdag 25 januari 2023
  • 100, 150 of 200 km (of een kortere afstand) schaatsen op de Weissensee
  • Geld inzamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Wij gaan voor genezing! 
  • 2 schaatsclinics en een online informatie bijeenkomst ter voorbereiding op de Alternatieve Elfstedentocht
  • Professionele begeleiding van Duosport om jouw doelen te behalen
  • Top verzorgd verblijf en verzorging tijdens de tocht
  • Inschrijven als individu of als team
  • Minimumbedrag van €750,- sponsorgeld ophalen (per persoon) 
  • 1e keer mee? Bij inschrijving ontvang je een origineel Skate4AIR schaatstenue.

Ga jij samen met Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en 100 andere schaatsers de ultieme uitdaging aan? Lees snel meer via de gele buttons bovenaan de pagina en het Deelnemersreglement rechts van de pagina. 

 

Online informatie bijeenkomst voor alle deelnemers - maandag 12 december

Op maandag 12 december van 20.00 - 21.30 uur vindt een online informatie bijeenkomst plaats. Hier voorzien we de deelnemers  van tips & tricks omtrent sponsorwerving en trainen en geven we andere relevante informatie. Met als doel om je als deelnemer te helpen je optimaal voor te bereiden op de tocht en natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen. Ook is het de gelegenheid om jouw vragen aan de organisatie te stellen. Je ontvangt via de mail de uitnodiging voor de online meeting, zodat je altijd last minute kan aanhaken.

 

Schaatsclinic - zondag 15 januari

Op zondag 15 januari staat de tweede schaatsclinic op de Vechtsebanen in Utrecht op de agenda. Tussen 11.00 – 16.30 uur vertellen wij meer over de Skate4AIR Classic 2023, het programma op de Weissensee, de laatste praktische zaken en gaan we natuurlijk met elkaar schaatsen onder begeleiding van de instructeurs van Duosport. Meer informatie over het programma en het aanmelden voor de clinic ontvang je via onze nieuwsbrief. 

Nieuwsgierig naar de laatste editie van Skate4AIR? Bekijk de aftermovie van 2020!